• poiana ponor
  • poiana varasoaia
  • somesul cald
  • somesul cald
  • image
  • masivul vladeasa
  • poiana balileasa
  • cheile somesului cald
  • poiana balileasa
  • belvedere piatra galbenei
Banner
Banner

Noi produse în magazinul I Love Apuseni

La comenzile care depășesc suma de 80 de lei livrarea este gratuită.

Mai multe detalii aici.

 

Panouri noi - Răchițele Glăvoi

Amplasarea panourilor cuprinzând regulile de campare în Glăvoi și obiectivele din zonă.

Clubul Ecologic Transilvania & Administrația Parcului Natural Apuseni

Pentru a viziona un scurt montaj video cu amplasarea unuia din panourile din Glăvoi dați click aici.


bwd  Galerie 1/6  fwd
 

Prietenii Muzeului Etnografic

Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Clubul Ecologic Transilvania au pus bazele unui parteneriat privind promovarea valorilor etnografice ale Transilvaniei, în special ale celor din zona Munților Apuseni. În acest sens voluntarii Clubului Ecologic Transilvania au contribuit la promovarea obiectivelor Parcului Național Etnografic ”Romulus Vuia” prin amplasarea unui panou-hartă la intrarea în Parc precum și a 50 de panouri de identificare pentru fiecare obiectiv amplasat în Parc, cu informații în limbile română și engleză.

”Ne bucurăm ca programul ”Acasă în Transilvania”, demarat anul trecut de către Muzeul Etnografic al Transilvaniei, se bucură atât de sprijinul societăților comerciale care au contribuit financiar la conservarea și reabilitarea unor obiective, cît și de suportul cetățenilor Clujului. Le mulțumesc celor de la Clubul Ecologic Transilvania pentru sprijinul acordat și sper că gestul lor va contribui la întărirea relației dintre Muzeu și comunitatea clujeană” a declarat domnul Tudor Sălăgean, directorul Muzeului Etnografic al Transilvaniei. La rândul său, președintele Clubului Ecologic Transilvania a menționat: ”Pentru a ști încotro mergem trebuie să știm de unde venim. Valorile etnografice, alături de valorile naturale, contribuie la unicitatea Transilvaniei. Sperăm ca gestul nostru să fie urmat atât de cetățeni cât și de societăți comerciale care pot contribui la conservarea obiectivelor din Parc.”

În perioada următoare, Muzeul va beneficia de o promovare sporită în mediul on-line prin rețelele de socializare.

Parcul Național Etnografic ”Romulus Vuia” își va redeschide porțile pentru public începând cu data de 1 mai cu un program zilnic de vizitare între orele 9-17.

 

Tudor Sălăgean, director al Muzeului Etnografic al Transilvaniei

Dan-Gabriel Părăuan, președinte al Clubului Ecologic Transilvania

bwd  Galerie 1/2  fwd

 

2 La Sută

2 la suta

Daca doriți să ne sprijiniți, puteți direcționa 2% din impozitul pe salarii plătit către statul român în 2011 către activitățile din Munții Apuseni ale Clubului Ecologic Transilvania. Formularele odată completate pot fi trimise către organul fiscal aferent domiciliului dumneavoastră sau pot fi aduse la sediul nostru și noi le vom trimite la administrațiile financiare.

Vă mulțumim!

Formularele le găsiți aici

 

Am deschis magazinul online

Începând cu data de 4 iulie 2011 am deschis magazinul online. Prin achiziționarea de produse specifice puteți să sprijiniți acțiunile Clubului Ecologic Transilvania în Munții Apuseni.

Pentru detalii și comenzi vă rugăm accesați secțiunea magazin.

 
Mai multe articole..
Banner
Banner
Banner