Termeni și condiții

Accesarea și folosirea acestui site/magazine on-line, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune conditii a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informații despre produse

Magazinul on-line www.iloveapuseni.ro comercializează produse textile și promoționale personalizate. Clubul Ecologic Transilvania, proprietar al www.iloveapuseni.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. 

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afisate pe site sunt în RON. Prețurile afișate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.

Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite impreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile făcute în zilele lucrătoare, până la ora 16, ora României, se expediază, de regulă, în cel mult o zi lucrătoare.

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și Clubul Ecologic Transilvania și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că Clubul Ecologic Transilvania se obligă să livreze produsele comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afisate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

Clubul Ecologic Transilvania foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, găzduire website etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Politica de retur

Cumpărătorul poate returna produsul cumpărat, fără nici o motivare,  în termen de 14 zile de la primirea produsului. Costul de transport al returului îi revine cumpărătorului. Clubul Ecologic Transilvania va proceda, după opțiunea cumpărătorului, fie la înlocuirea produsului fie la returnarea contravalorii acestuia în termen de 7 zile de la primirea returului.

Înregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente. În cazul în care consideram că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral. Sunteți de acord să ne înstiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. 

Pentru a cumpăra produse comercializate pe magazinul on-line nu este necesară în mod obligatoriu înregistrarea ca membru. Această înregistrare este recomandată în cazul în care doriți să reveniți pentru o comandă ulterioară.

Confidențialitatea datelor personale

Clubul Ecologic Transilvania se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Clubul Ecologic Transilvania numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Copyright

I Love Apuseni este marcă înregistrată a Clubului Ecologic Transilvania.

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce priveste:

întârzierile la livrare datorate curierului sau din alte motive.

deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.

informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.

posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

conținuțul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

produsul comandat nu este pe stoc

identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic

Soluționarea litigiilor

Soluționarea litigiilor se va face pe cale amiabilă, prin intermediul instanțelor judecătorești competente sau prin intermediul unor mediatori. Legea aplicabilă este legea română.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.


Clubul Ecologic Transilvania

  • Email: magazin@iloveapuseni.ro; Tel: 0723 572 107
  • Cod fiscal: 6278546 ; Registrul Asociațiilor si Fundațiilor: 426/A/1993;